image
Missa inte

Spa pedikyr

Beauty Style - Göteborg

Ring: 0703 - 80 87 84

Vår pedikyr behandling

Denna omfattande pedikyr behandlingen är den ultimata uppmärksamheten du ger dina fötter för att det ska hålla hela livet. Att ta hand om sina fötter bidrar till ett långvarigt resultat av välbefinnande samt minskar förhådnader som kan bildas. Med vår pedikyrbehandling så fokuserar vi väldigt mycket på att massera dina fötter samt ben för att mjukna upp dina leder där du har ont. Denna behandling är alldeles utmärkt för dig som står mycket, tränar eller har besvär med åderbråck och stelhet men även uppkommande svullnader.

Ritualen börjar med att vi tappar upp ett varmt bad med fotsalt för dina fötter under tiden du sitter på en av våra exslusiva massagestolar. Vi exfolierar dina fötter för att avlägsna förhårdnader tills dem känns lena och mjuka. Dina tånaglar filar vi efter önskad smak och tycke samt avlägsnar nagelband för att sedan lackerar dem om man så önskar antingen med shellack eller med vanlig lackning. Sedan avslutar vi rutialen med ca 15 minuters härlig massage på både fötter och ben för det perfekta avslutet på din behandling.

Är ni intresserade av att komma i större sällskap eller vill anordna ett event hos oss går det jätte bra att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Välkomna

Bilder

Telefon

0703 - 80 87 84
0725 - 86 11 83

E-post

info@gbgbeauty.se

Adress:

Västra Hamngatan 20

Öppettider

Mån-Fre: 9-19, Lör. 10-18:30